Ha a legjobbakat keresed

Én nem igazán szoktam ajánlani sem munkavállalót, sem pedig külső partnert, vagy céget, még a saját vállalatomat is csak ajánlat formájában, nagyobb volumenben nem, bár ennek teljesen más oldala van, hiszen azt gondolom, egy jól menő és jól teljesítő vállalatnak nem kell magát tukmálnia, az ajánlatából mindennek ki kell derülnie, az árnak pedig pont olyannak kell lenni, ami a piaci viszonylatok alapján a teljesítményéhez mérten ár-érték arányban megfelelő.

Hogy másokat miért nem szoktam ajánlani, annak természetesen teljesen más oka van, mégpedig az, hogy én sosem tudhatom, hogy az én ismerősöm, akivel mondjuk nagyon jóban vagyok, vagy épp még tudom is, hogy jó szakember, mennyire tud beilleszkedni egy vállalati környezetbe, mennyire fogja ott komolyan venni a munkát, mennyire tud jól teljesíteni, fordítva pedig, a munkavállaló, akinek ajánlom tényleg korrekt lesz-e, hogy viselkedik egy-egy esetleges vita esetén és még sorolhatnám tovább a sort.

Külső partnereket szintén hasonló okok miatt nem szoktam ajánlani, kivéve, ha annyira meg vagyok elégedve a teljesítményükkel, mint a https://activesafety.hu/ csapatával például, és náluk ráadásul még hozzájön az is, hogy nagyon fontos területen – a munkavédelem területén – tevékenykednek, és kifejezetten magas színvonalú, profi és hatalmas szakmai tapasztalatokon nyugvó, valódi értéket és védelmet nyújtó tevékenységet végeznek, méghozzá hihetetlen rugalmassággal és kifejezetten jó kommunikációval. Maximális szinten meg vagyok velük elégedve tehát, és azt is tudom, hogy mennyire nehéz manapság erre a területre hasonló jó kis csapatot találni. Mindenkinek ajánlom őket tehát, biztosan nem fognak bennük és a munkájukban, na és persze mondanom sem kell, hogy annak eredményében sem csalódni. Effelől akár kezeskedni is merek, bár tényleg nagyon ritkán szoktam ilyet csinálni.