A főnököm új igénye

Az ember titkárnőként rengeteg olyan kihívással találja szembe magát, amit más pozícióban sosem jön vele szembe. Lehet éppen ezért ezt a pozíciót szeretni, vagy nagyon utálni, én személy szerint imádok ebben dolgozni. Pedig még csak azt sem mondhatom, hogy annyira nagyon könnyű személyiség lenne a főnököm. Természetesen számtalan alkalommal látom őt úgy, ahogyan más nem. Frusztráltan, idegesen, vagy épp bosszúsan, gondterhelten vagy épp nagyon vidáman és indokolatlannak tűnő jókedvvel. Én vagyok hozzá a legközelebb és ez számtalanszor előny, de sokszor nehéz helyzetek szülője, mert hát nyilván számtalanszor rajtam csattan egy-egy nehéz helyzet feszültsége.

A legutóbb például egy nagyon nehéz hét első napján összetörte a telefonját. Eddig soha semmi ilyen problémája nem volt, sőt, tényleg mindig nagyon vigyázott az eszközeire, és pont azon a héten, amikor külföldi delegáció érkezett hozzánk, első nap teljesen pókhálósra törte a telefonját. És hát persze kiben bízna meg annyira, hogy a kóddal és minden belépéshez szükséges adattal elküldi, hogy a szokott samsung telefon szervíz segítéségt nyújthassa, hát engem. A cég partnerként csak az androidszerviz.hu csapatával dolgozik, mert ők a legjobbak, így már ismerem őket, de nem voltam nyugodt, hogy nekem kell felelősséget vállalni azért hogy egyáltalán oda érjen a telefon – amin persze felbecsülhetetlen céges adatok vannak – és a lehető legrövidebb idő alatt vissza is jusson hozzá a készülék, hogy maradéktalan, problémák nélkül tudja fogadni a delegációt.

A szervizcsapat most is hihetetlen segítőkész volt, és hatalmas segítséggel, felfoghatatlan gyorsasággal kicserélték a kijelzőt a telefonban, így már használhatta is a főnököm a delegációval kapcsolatos dolgokban. Azért utólag elmondta, hogy látszott az arcomon a feszültség, hogy arra kér, a mindent tudó telefonját, a belépéssel együtt kezeljem, de ő megbízik bennem, és tudja, hogy semmilyen kárt nem teszek neki. Mondanom sem kell, hogy ez viszont nagyon jól esett. Innentől azonban úgy érzem számíthatok ezekre a felelősségteljes feladatokra is a munkám során.