Az új szerzemény

Én már közel öt éve hogy beültem az autóba és azóta azzal megyek mindenhova. Nem is igazán lenne más lehetőségem, mert a mindennapi teendők és a családi élet nem engedi, hogy autó nélkül éljem a mindennapjaim, mert egyszerűen időben nem érnék oda sehova. Fele annyi teendőt se tudnék megoldani egy nap, ha nem az autómmal járnám a világot. Persze ehhez nagy szükségem volt egy navigációs rendszerre, amit a telefonomról szoktam üzemeltetni és hihetetlen módon megkönnyíti a mindennapi utazásomat. Nyilván nem csak azt figyeli az alkalmazás, hogy merre kell haladnom, hogy célba érjek, hanem azt is, hogy merre ne menjek mert mondjuk baleset vagy egyéb nehézség állja az utamat.

Ebből kifolyólag nekem nagyon nagy szükségem van egy tökéletes telefontartóra a kocsiban. Egész idáig meg is voltam elégedve azzal ami van, de hát ezek is sajnos öregednek és négy év alatt már eljutottunk odáig, hogy sokszor egyszer csak elengedi a telefont, ami kiesik és leesik. Már régen le akartam cserélni, mert láttam egy baseus mágneses telefontartó kis készüléket, ami nagyon megtetszett, de hát egyrészt nem igazán volt időm, másrészt pedig nem szivesen dobnám ki az első telefontartómat. Most azonban már eljutottunk odáig, hogy a telefon leesett a padlóra és ripityára törött a kijelzője.

Fel is kerekedtem és megrendeltem a mágneses telefontartót, és be is üzemeltem, a régit pedig eltettem egy kis dobozba, ahol az emlék tárgyaimat őrzöm, amik szép emlékeket adtak nekem és a régi időket tükrözik. Már rég megtehettem volna ezt, de az ember nyilván a saját kárából tanul. Imádom viszont ezt az új töltőt, mindenkinek csak ajánlani tudom.