A legnehezebb feladatunk

A lakásfelújítás azt gondolom, hogy soha senki számára nem volt és nem is lesz könnyűnek nevezhető feladat. Mi is nagyon megszenvedtünk vele, pedig tényleg azt gondoltuk, hogy mindenre fel vagyunk készülve és nem lehet olyan váratlan esemény vagy probléma, ami megakadályozná a gördülékeny haladást. Persze aztán beütött a gazdasági változás és mindennek iszonyatosan felment az ára, aminek eredményeként nekünk is újra kellett tervezni az egész felújítási költségvetést. Később viszont újabb meglepetés ért bennünket, mert nem volt elég, hogy az alapanyag árak elszabadultak, egy-két szakember is visszamondta a munkát, azt pedig azt gondolom senkinek sem kell ecsetelni, hogy mennyire nehéz gyorsan megbízható és pontos szakembert találni a kiesett helyére.

A végeredmény az lett, hogy egyes feladatokat, mint például a falfestés és egyszerűbb felújítási feladatok mi magunk oldottunk meg, és azt kell mondjam, hogy végeredményét tekintve nem is bántuk meg. Volt azonban egy feladat, a gázszerelés, amit nyilván nem tudtunk mi magunk megoldani, és mindenképpen szükségünk volt profi segítségre a témában, de nem igazán találtunk olyan csapatot, aki megfelelő hozzáállással és szakértelemmel rendelkezett volna a területet és a feladatokat illetően.

Már épp feladni készültük a keresést, amikor is az egyik nagyon kedves barátunk ajánlotta számunkra, hogy keressük fel a djgepeszet csapatát, mert náluk is ők végezték a gázszerelési munkálatok elvégzését és nem volt semmi probléma a folyamatokban és az eredményben sem, sőt, ők kifejezetten örülnek hogy őket választották, mert hihetetlen kommunikatívak voltak és tökéletes eredményt nyújtott a csapat a gázrendszer átalakítását illetően. Fel is kerestük őket, és azt tudom mondani, hogy minden alapján én is csak javasolni tudom, hogy ha bárki számára ilyen téren van szükség segítségre, csak őket keressék fel, nem fogják megbánni. Én ki merem jelenteni, hogy a gázszerelés budapest területén történő megoldásában ők a legeslegjobbak!