A gyönyörű képek tárháza

Ha az ember ajándékot keres, akkor nagyon sokszor egyenesen már – már bajban érezheti magát, hiszen ha fogalma sincs, hogy merre induljon el, és nem is az értékre szeretné helyezni a hangsúlyt, akkor nagy pácban érezheti magát, legalábbis én abban szoktam, egyre jobban, ahogy jön a köszöntés ideje, és én még mindig hihetetlen tanácstalanul állok a kérdés előtt. Persze az ember már végső elkeseredésében megpróbál mindent, és én is így szoktam tenni, ezért most, a nagymamám születésnapja előtt szinte mindenkit megkérdeztem, hogy minek örülne, de valódi tanácsot szinte senki sem tudott adni nekem.

Végső elkeseredésemben a papához fordultam, mert bár ő sem annyira jó ezekben, és ő mindig saját kézzel készít a nagyinak valamit, mert van egy egyezségük, hogy pénzt nem költenek egymásra szülinapkor, mert így megmarad a meglepetés öröme és a készülődés szépsége, de csak van valami ötlete amin el tudok legalább indulni.

Nem is kellett hála a jó égnek csalódnom, mert bár tényleg nem tudott a papa sem konkrét dolgot mondani, de elejtett egy kis momentumot, amin bizony már el tudtam indulni és meg is találtam a https://szalaibalazs.hu/ oldalon a megfelelő megoldást egy családi fotózás keretében. Tudom ugyanis, hogy a nagyi nagyon szereti a képeket, és világ életében szeretett volna csinálni egy nagy családi albumot, amit bár nem tudok neki prezentálni, de egy nagy albumot mégiscsak össze tudok neki hozni a mostani családról, ha leszervezek egy nagyszabású fotózást, amire a legjobb szakember Szalai Balázs lehet csakis. Remélem, hogy tetszeni fog neki az ötlet és az ajándék és hamarosan már a képeket nézegetjük a finom bodzaszörpével a kandalló előtt üldögélve.