Legújabb céges feladatom

Amikor pár éve úgy döntöttem, hogy én munkahelyet váltok, a döntésemben több tényező játszott szerepet. Egyrészt muszáj volt közeget váltanom, mert egyszerűen éreztem magamon, hogy befásultam és nem hogy kellő motivációm nincs, azt tudom elmondani, hogy nem igazán érdekel semmi sem. Nem akartam feljebb lépdelni a ranglétrán, hiszen jól láttam hogy kikkel és milyen módon kellene együtt dolgoznom, nem akartam fejlődni sem, a kötelező fejlesztéseken túl nem volt motivációm semmire. Ez pedig nem igazán rám volt jellemző az azt megelőző időszakban, így tehát arra az elhatározásra jutottam, hogy a legjobb az lesz, hogy ha más munkát nézek magamnak.

Az új cégnél nem igen volt más lehetőségem, mint hogy visszatérjen a megfelelő motivációm, hiszen meg kellett mutatnom mindenkinek, hogy egyrészt rátermett vagyok a feladata, másrészt pedig meg kellett szilárdítanom a helyemet, hiszen nem maradhatok munka nélkül. Az első időszak talán pont emiatt nem is volt számomra túl könnyű. Nagyon nagy váltás volt az előző helyhez képest, ahol már mindent tudtam és minden a kisujjamban volt, hiszen az új helyen minden ismeretlen volt és rengeteget kellett tanulni rengeteg volt a kétes döntés, hiszen még nem voltam gyakorlott az új céges folyamatokban sem.

Ma már azt mondhatom, hogy bár koránt sem vagyok annyira befásult, mint az előző helyen, sok minden itt is a kisujjamban van, és nincs már bennem a mindennapos munka tekintetében az  a stressz, ami addig jellemző volt. Persze a cég is mindig gondoskodik arról hogy kapjak új kihívásokat, nem tudom hogy tudatosan vagy sem, de időről időre mindig megtalálnak új feladatokkal, melyek kihívást jelentenek és így lendületet is adnak. Most például egy xiaomi szervíz csapatot kell találnom sürgősen, akik a céges telefon flotta javítás tekintetében segítséget tudnak nyújtani számunkra, hiszen az előző céget sajnos minőségi hibák tömkelege miatt le kell váltani és hát megkaptam ezt a nemes feladatot. Már van tippem, hiszen az egyik jó barátom a xiaomiszervizshop.hu csapatát ajánlotta, remélem be is válnak, mert akkor nem csak a feszültsége, hanem az eredménye is meglenne az új feladatnak.